Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Om oss

Vad är Världens Häftigaste?

Världens Häftigaste är en webbplats som samlar det mest spektakulära och intressanta från världens alla hörn. Vi vill på ett enkelt och inbjudande sätt förmedla både fängslande fakta och träaktig allmänbildning.
Webbplatsen består av korta och långa artiklar med noggrant utvalda bilder och intressanta texter. Vårt huvudsakliga mål är att sprida en medvetenhet om vår värld, ur en vetenskaplig och ekologisk synvinkel. Fokus ligger på jordens och naturens under, livets alla former, människans prestationer, universums mysterier och allmänbildande fakta. Miljöaspekten är viktig för oss, och vi skildrar gärna utrotningshotade djur och människans påverkan på vår planet.

Bilder och filmer

Vi respekterar upphovsrätten. Alla bilder på Världens Häftigaste är tillgängliga under en fri licens eller publicerade med upphovsmannens tillstånd. Alla filmer på webbplatsen är inbäddade från YouTube, vilket innebär att den som laddat upp filmen på YouTube även valt att göra den tillgänglig för andra. Om den aktuella YouTube-videon skulle visa sig göra intrång på upphovsrätten tas den bort från webbplatsen.

Fakta

Vi är noggranna och källkritiska. Alla texter på Världens Häftigaste skrivs av oss och är ordentligt kontrollerade för att undvika eventuella faktafel.

Följ oss

Genom att följa oss på sociala medier kan du på ett enkelt sätt bli underrättad varje gång en ny artikel läggs upp på Världens Häftigaste. Vi finns på Facebook.

Kontakta oss

Vi som driver webbplatsen och skriver alla artiklar heter Andréas Wellander och Ludvig Wellander.

För att kontakta oss, skicka ett mail till kontakt@varldenshaftigaste.se.
Annons
Annons
Våra favoriter
Senaste
Sport
Jorden
Människan
Byggnadsverk
Djur
Jorden