Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Annons
Annons
Människan

Världens 7 roligaste YouTube-klipp

Uppdaterad 10 sep 2021
Vi har försökt att välja ut de allra roligaste YouTube-filmerna – klippen som får dig att le gång på gång.

Att välja ut de roligaste filmerna från YouTube är ingen enkel sak! Det viktigaste kriteriet torde vara att man ska kunna se filmen om och om igen och bli glad varje gång. Tar man hänsyn till det blir urvalet enklare. Självklart blir en sådan här lista alltid väldigt subjektiv, men vi hoppas att åtminstone någon av dessa videos kommer att få dig att dra på smilbanden. Världens roligaste YouTube-klipp är (enligt oss)...

7. LAUGHING CHEWBACCA MASK LADY (FULL VIDEO)

När Candace Payne laddade upp detta klipp på sig själv på Facebook hade hon nog ingen aning om att det skulle få miljontals visningar och att hon skulle bli världskänd som "Chewbacca mom". Hemmafrun Candace, som gör någonting roligt bara för sig själv, är en inspiration.
Annons
Annons

6. The Evil look!

Har du också undrat varför vissa människor är roliga och andra inte? Det kanske inte handlar om övning, utan om gener. Vissa människor är helt enkelt födda roliga.

5. Deadly Handsome Men

Roligt ihopklipp med "dödligt snygga män". Vem vill inte festa med "Stig-Helmer" vid 1:04?

4. Ron sneezes and scares deer

"Nice, Ron!" Stackars Ron verkar inte ha det lätt. Till och med när han bara ska filma rådjuren går han sin fru på nerverna. Sällan har en så kort video varit så full av information. Eller som den mest gillade kommentaren lyder: "This is the best documentary on marriage I have ever seen."
Annons
Annons

3. Woman Pranks Husband With Water Bottle

Vi vill tro att denna video är en bättre dokumentär om äktenskap. Det charmiga gamla paret visar att det inte behöver vara tråkigt att åldras tillsammans.

2. America's Funniest Videos - Water Slides

Det är roligt när vuxna slår sig i rutchkanan och det är roligt när barn slår sig i rutschkanan. Allra roligast är det när vuxna slår sig i rutschkanan och tar barn med sig i fallet.

1. The funniest video ever!!

"Hey mom!". Det börjar rätt trevligt för mamma. Men inom loppet av några sekunder har allting gått väldigt snett. Klänningen, handtaget, diket och tårtan – oddsen för allt som händer i videon måste vara astronomiska. Titeln på klippet håller vad den lovar, tycker vi.
Annons
Annons
Liknande
Senaste
Rymden
Sport
Människan
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Jorden