Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Annons
Annons
Människan

Världens 7 roligaste YouTube-klipp

Publicerad 8 feb 2012
Vi har försökt välja ut de allra roligaste YouTube-filmerna - klippen som får dig att le gång på gång.

Att välja ut de roligaste filmerna från YouTube är ingen enkel sak! Det viktigaste kriteriet torde vara att man ska kunna se filmen om och om igen och bli glad varje gång. Tar man hänsyn till det blir urvalet enklare. Självklart blir en sådan här lista alltid väldigt subjektiv, men vi hoppas att åtminstone någon av dessa videos kommer att få dig att dra på smilbanden. Världens roligaste YouTube-klipp är (enligt oss)...

7. bum slides down escalator and falls

När man åker rulltrappa finns det skyltar som visar vad man får och inte får göra. Varför alla dessa pekpinnar? Kan folk inte ta hand om sig själva? Nej, tydligen inte.
Annons
Annons

6. The Evil look!

Har du också undrat varför vissa människor är roliga och andra inte? Det handlar faktiskt inte om övning, utan om gener. Vissa människor är helt enkelt födda roliga.

5. Deadly Handsome Men

Om du är man och har dåligt självförtroende, se detta klipp. Du kommer nu att känna dig snyggare, sexigare och smartare än någonsin.

4. Dog biting his own leg for bone

Psykiska sjukdomar är visst inget som är förbehållet oss människor.
Annons
Annons

3. FUNNY WINTER ACCIDENTS

Vintermänniskan tar sig nedför skidbacken med grace och stil. I en dans med elementen bemästrar hon underlag och gravitation. Ingen utmaning är för stor för vintermänniskan. Sommarmänniskan å andra sidan...

2. America's Funniest Videos - Water Slides

Det är roligt när vuxna slår sig i rutchkanan och det är ännu roligare när barn slår sig i rutschkanan. Men allra roligast är det när vuxna slår sig i rutschkanan och tar barn med sig i fallet.

1. The funniest video ever!!

"Hey mom!". Det börjar rätt trevligt för mamma, men inom loppet av några sekunder har allting gått väldigt snett. Titeln på klippet håller vad den lovar.
Annons
Annons
Liknande
Senaste
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Jorden
Jorden
Sport