Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Annons
Annons
Annons

Världens bästa sätt att göra din partner lycklig!

Publicerad 3 feb 2021
Kärleken är en mäktig känsla som poeter och låtskrivare bevisar för oss dagligen. Snart är det dags för Cupids favoritdag på året - Alla Hjärtans Dag - och med det i åtanke vill vi tillsammans med dig damma av romantiken lite och se om vi kan ta vår partner med storm! Om du vill ha ännu fler tips kan du kika på Lovekompis.se där du bland annat kan läsa om spännande aktiviteter för en dejt!
Ingen vet naturligtvis bättre än du själv vad just din partner skulle uppskatta, men här ger vi dig våra 10 bästa tips.
  1. Hitta på nya saker tillsammans, aktiviteter som verkar spännande men som aldrig blivit av. Överraska din älskling med en dansklass, en matlagningskurs eller en vacker vandringsled i era hemtrakter.
  2. Fira varandras framgångar så fort ni har möjlighet! Visa din uppmuntran för din partner, och att du är stolt över vad hen har åstadkommit. Alla mår bra av att få beröm.
  3. Ge din partner en present. Det behöver absolut inte vara något dyrt, bara det är något din partner skulle uppskatta.
  4. Ta en kväll för att bara vara tillsammans. Skippa Netflix och mobilerna och satsa på att prata med varandra. Ta dig tid att verkligen lyssna på din partner, ställ följdfrågor när hen berättar något. Prata gärna om framtida projekt ni har tillsammans.
  5. Gå på en dubbeldejt med vänner emellanåt. Forskning visar nämligen att par som umgås mer med varandras vänner är lyckligare.
  6. Bjud på frukost på sängen. Att du tar dig tid att gå upp lite tidigare och förbereda din partners favoritfrukost är ett utmärkt sätt att börja dagen.
  7. Prioritera fysisk kontakt. Meningarna kan vara delade när det gäller vilken roll sexlivet spelar i ett förhållande, men det råder ingen tvekan om att kärleksfull beröring är a och o. Håll varandras hand, kramas och ge en fotmassage, det skapar ett kraftfullare band mellan er två.
  8. Se till att ta en riktig dejtnight regelbundet. Det kan vara att ni båda klär upp er och går på en fin restaurang eller en picnic i parken, det viktigaste är att ni får kvalitetstid med varandra.
  9. Sluta aldrig att flirta. Ge komplimanger för en ny frisyr eller kläder, och underskatta aldrig effektiviteten av att le. Lyckliga par slutar aldrig att uppvakta varandra.
  10. Acceptera att ett lyckligt förhållande kräver arbete. När den första förälskelsen lagt sig är det viktigt att vara medveten om att för att ta relationen till nästa nivå måste man lägga manken till. Jobbet, barnen eller hushållssysslorna tar ofta mycket av vår energi, men vi bör alltid försöka visa vår partner att vi inte tar hen för given.
Liknande
Senaste
Rymden
Sport
Människan
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Jorden