Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Om / Kontakt

Vad är Världens Häftigaste?

Världens Häftigaste är en webbplats som samlar det mest spektakulära från världens alla hörn. Webbplatsen består av korta och långa artiklar med noggrant utvalda bilder och intressanta texter. Världens Häftigaste vill på ett enkelt och inbjudande sätt förmedla både fängslande fakta och träaktig allmänbildning.
Vårt huvudsakliga mål är att sprida en medvetenhet om vår värld, ur en vetenskaplig och ekologisk synvinkel. Fokus ligger på jordens och naturens under, livets alla former, människans prestationer och universums mysterier. Miljöaspekten är viktig för oss, och vi skildrar gärna utrotningshotade djur och människans påverkan på vår planet. Vi kommer aldrig att visa cyklande apor eller andra oetiska bilder.

Bilder och filmer

Vi respekterar upphovsrätten. Nästan alla bilder på Världens Häftigaste är allmän egendom eller tillgängliga under en fri licens. Övriga bilder har vi publicerat med upphovsmannens tillstånd. Alla filmer på webbplatsen är inbäddade från YouTube, vilket innebär att den som laddat upp filmen på YouTube även valt att göra den tillgänglig för andra. Om den aktuella YouTube-videon skulle visa sig göra intrång på upphovsrätten tas den bort från webbplatsen.

Fakta

Vi är noggranna och källkritiska. Alla texter på Världens Häftigaste skrivs av oss och är ordentligt kontrollerade för att undvika eventuella faktafel.

Följ oss

Genom att följa oss på sociala medier kan du på ett enkelt sätt bli underrättad varje gång en ny artikel läggs upp på Världens Häftigaste. Vi finns på Facebook.

Kontakta oss

Vi som driver webbplatsen och skriver alla artiklar heter Andréas Wellander och Ludvig Wellander.

För att kontakta oss, skicka ett mail till kontakt@varldenshaftigaste.se.
 
 
Våra favoriter
Senaste
Rymden
Djur
Människan
Djur
Jorden
Människan
Människan
Teknik
Människan
Byggnadsverk
Jorden
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Människan