Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Annons
Annons
Annons

Världens häftigaste hockeytröjor

Publicerad 23 okt 2022
Hockeysäsongen är för alla oss hockeyälskare äntligen igång i vår svenska toppliga SHL, precis som den även dragit igång över Atlanten i NHL. Utöver vilka som ska spela hem pokaler till höger och vänster så kommer även alltid snacket om vilka lag som har de absolut häftigaste och snyggaste hockeytröjorna.

Vi har tagit oss friheten att göra vår alldeles egen lista och där vi har valt att mixa lite SHL med en massa NHL och där vi tar en djupare titt på de absolut snyggaste matchtröjorna som man kan sätta på sig som hockeyproffs idag. Självklart så återfinner du ingen tröja på nedanstående lista med reklam, precis så som en riktig hockeytröja ska vara.1. Brynäs IF

Det enda laget som platsar på vår lista från SHL men vad gör väl det när man med ett snärtigt handledsskott i krysset plockar hem förstaplatsen på vår lista.

Brynäs spel de senaste åren har inte gjort någon av lagets massiva supporterantal nöjda, men vad gör väl det när man har den klart snyggaste matchtröjan. Tröjan är den enda i sitt slag i SHL som inte har någon reklam.

Vidare har tröjan de klassiska gulröda tigerrevärerna på axeloken som påminner om superhjältar ihop med en i övrigt svart tröja och det klassiska Brynäsemblemet på bröstet.


2. Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks är inte bara ett av de ursprungliga "original six"-lagen i NHL utan man har även en av de mest klassiska och mest ikoniska hockeytröjor som finns.

Logotypen har fått sin inspiration från ursprungsbefolkningens Sauk-nation och dess hövding Chief Black Hawk. Tröjan är en hyllning till ursprungsbefolkningen och har sedan den lanserades 1955 fått ytterst få ändringar.


3. Montreal Canadiens

"Habs" är ytterligare ett av de klassiska "original six"-lagen i NHL och är även det lag som har vunnit Stanley Cup flest gånger, hela 24 titlar har man skjutit hem närmare bestämt. Tröjan är så klassisk som den bara kan bli med den enkla men ändå otroligt stilrena loggan mitt på bröstet.

Tröjan som lanserades 1917 har det också gjorts väldigt få ändringar på och den har en otroligt läcker färgsättning med rött, blått och vitt.

Massor av kunskap att hitta som sportintresserad


För alla oss som är sportintresserade så finns det alltid ny härlig kunskap att vara på jakt efter. Ny kunskap går som alltid att hitta här hos oss på Varldenshaftigaste.se men även på andra webbplatser som kandels.nu, vardagsbetraktelser.se och på regnbåge.se om man skulle vilja det.Liknande
Senaste
Rymden
Sport
Människan
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Jorden