Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Annons
Annons
Annons

Vad är egentligen världens största bettingarrangemang?

Publicerad 19 jan 2022
Att spela på nätet har växt sig allt större under de senaste åren. Populära klassiska casinospel som Poker, Blackjack och Roulette har blivit om möjligt ännu mer populära. Även nyare spel som exempelvis Fortnite och World of Warcraft har vuxit sig enorma som online spel. Men det finns en typ av spelande som under de senaste åren tillsammans med dessa spel dominerat online spelandet, och det är betting på sport och kulturarrangemang.
Att spela spel på nätet kan te sig på många olika vis och att nu betting på sportarrangemang, men även en del kulturarrangemang, seglar upp som en av de mer populära spelsätten är egentligen inte förvånande.

När Google under slutet av 2021 lanserade de populäraste orden att söka på under årets gång dominerade nämligen sportarrangemangen listan. På listan över de tio mest populära sökorden i Sverige under 2021 fanns det inte mindre än fem sportarrangemang med på listan. Dessa var Handbolls-VM, Champions League, OS, EM i fotboll och Premier League. Dessutom fanns Eurovision med på topplistan.

Alla dessa arrangemang, är arrangemang som inte enbart har en stort publik utan som det också blivit alltmer populärt att betta på. Att betta på sportarrangemang och Eurovision är inte någon nyhet. Men sedan Covid-19 pandemin tog fart för snart två år sedan har denna aktivt bara blivit större och större.

Det tros bero på att det varit nästintill omöjligt att se matcher på plats, vilket gjort att allt fler intresserat sig för att se matcherna hemma, men också att engagera sig genom att betta på matcher. Med fler som är intresserade av att betta på matcher erbjuder också fler sidor just möjligheten att beta på sportarrangemang, men även arrangemang som Eurovision.

Det stora utbudet kan göra det svårt att hitta rätt i djungeln av bettingsidor, så för att hitta en bra sida, besök den ultimata betting sidan här. Men när så många nu bettar på sportarrangemang kan man fråga sig vilket eller vilka arrangemang som egentligen är de allra störta bettingarrangemangen?

Vilka är då de största bettingarrangemangen?

Att betting blivit en allt populärare aktivitet är det inte någon som missat, men vilka arrangemang dominerar då som de absolut största? Det är en fråga närmast omöjligt att få ett enskilt svar på, eftersom siffrorna utvecklas och förändras konstant, naturligt nog när fler och fler intresserar sig för just betting. Ett arrangemang som länge legat uppe i toppen är VM i fotboll.

Under VM i herrfotboll 2018 såg inte mindre än halva befolkningen på matcherna under perioden 14:e juni till 15:e juli. Det exceptionellt stora antalet tittande ledde också till att många bettade på just de matcherna. Det är precis den typen av arrangemang som drar stora mängder tittare som således leder till att stora mängder människor också bettar. Men mycket har hänt inom både engagemang i fotboll och betting sedan 2018 års VM i fotboll, så frågan är hur många som kommer att arrangera sig under VM 2022? Den som lever får se.Annons
Annons
Liknande
Senaste
Rymden
Sport
Människan
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Jorden