Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Annons
Annons
Sponsrad av CampoBet

Hur man väljer en bra bookmaker

Publicerad 1 aug 2021
Fans av fotboll, volleyboll, basket och andra sportevenemang älskar att titta på matcher på arenor eller på TV och se deras favoritlag spela. Människor som är väl insatta i sportdiscipliner satsar i de flesta fall på sport betting. I 80 % av fallen tjänar de pengar.

Det finns dock tillfällen när en person verkar ha vunnit men inte fått pengar på sitt konto. Detta kan bara hända av två skäl: antingen uppfyllde personen inte alla villkor för att vinna vadet, eller så placerade hen pengar på fel webbplats. Och det finns många falska tjänster på internet, så det är viktigt att skilja verifierade bookmakare från falska webbplatser.

För närvarande har bookmakaren Campobet vunnit stark popularitet. Tjänsten, som redan är 3 år, ger användarna bonusar för att fylla på balansen. På sidan kan du betta på sport, spela spelautomater, delta i turneringar och mycket mer. Webbsidan betalar ut vinsterna i enlighet med deras villkor, så de sätts högt upp i rankningen av de bästa spelorganisationerna.

Hur man väljer en bookmaker


Det finns många organisationer där du kan satsa i en bookmaker. Alla uppfyller inte sina skyldigheter. Av denna anledning måste du välja rätt webbsida där du satsar dina pengar.

En bookmaker väljs efter följande kriterier:
 1. Pålitlighet. Om en bookmaker har en licens och har varit verksam i mer än 2 år, kan det med 90 % sannolikhet hävdas att företaget är pålitligt.
 2. Betyg. Denna indikator bestäms av spelarens feedback. Om betyget har värdet 4,5 och högre är bookmakaren genuin. Från recensionerna kan du förstå fördelarna och nackdelarna med organisationen.
 3. Bonusar. När du gör en insättning ger arrangörerna ofta ut välkomstbonusar, till exempel plus 100 % på den första insättningen. Dessa medel kommer att vara användbara för spelare som analyserar sportevenemang bra, eftersom rätt satsning ger en bra vinst.
 4. Koefficienter. Om en person vill tjäna mycket på en satsning måste han spela i en organisation med höga odds. Som regel reducerar de flesta bookmakare denna indikator.
 5. Betalningssystem. Det är viktigt för spelaren att han kan ta ut pengar på ett bekvämt sätt. Vissa behöver pengar i kronor, medan andra behöver pengar i kryptovaluta.

Hur man gör en insättning


 1. Registrera ditt personliga konto hos en bookmaker.
 2. Verifiera din identitet. Detta kan göras genom att presentera ett personligt dokument, till exempel ett pass eller körkort.
 3. Fyll på saldot med valfritt belopp.
 4. Välj händelsen och resultatet av matchen.
 5. Gör en insättning.
 6. Vänta på resultatet av spelet.
 7. Om du vinner går vinsten direkt till det kontot som du gjorde insättningen från.
 8. Du kan fortsätta att spela.

Tips för nybörjare


För att satsa framgångsrikt rekommenderas att följa följande tips:
 1. Sätta gränser. Fyll på ditt saldo med ett belopp som du inte har något emot att förlora. Det finns alltid risker i spel som kan leda till förlust av medel. Därför bör du vara redo för detta.
 2. Analysera information. Ta reda på vilka lag som spelar, deras betyg, förmågor och annan användbar information. Detta hjälper dig att göra rätt val.
 3. Spela i beprövade bookmakare. Om du lägger dina pengar på en opålitlig service så slösar du inte bara bort dina pengar utan också din tid! Läs recensionerna, granska betygen och organisationen innan du sätter in pengar.
Annons
Annons
Liknande
Senaste
Rymden
Rymden
Byggnadsverk
Sport
Sport
Sport
Teknik