Start     Jorden     Rymden     Människan     Djur     Teknik     Byggnadsverk     Sport     Sverige     Topplistor    
Annons
Annons

Betta med den häftigaste tekniken

Publicerad 11 jan 2022
Under många år har de tekniska framstegen gått väldigt snabbt, både i utbud och även tillgänglighet. De som idag är unga kan inte föreställa sig ett liv utan att ha ständig uppkoppling och svaret på i princip allt i mobilen. Ju mer vi får desto mer vill vi ha och bettingbolagen fortsätter att leverera allt mer avancerade matchupplevelser.
Konkurrensen mellan bettingsajterna är stenhård och speciellt på spelbolag som saknar licens kan du hitta spel och odds som bygger på den nyaste och mest avancerade tekniken. Det här kombinerat med bättre tillgänglighet till fler matcher, genom livestreaming på olika kanaler, gör att vi får ut så mycket mer av vår betting.

Odds på en feeling tillhör historien


Det var inte många år sedan som mer eller mindre duktiga experter satte oddsen på en känsla. Ibland fick oddssättaren ge odds till en match i en sport han visste väldigt lite om. Det här gav en väldigt volatil bettingbransch där oddsen varierade stort. Allt eftersom spelarna började placera sina insatser justerades oddsen och de kunde vara väldigt långt ifrån utgångsoddsen inom kort tid.

Idag bygger oddsen på många olika faktorer som matematiskt räknas ihop till sannolikheten i hur en match ska sluta. De som jobbar med detta är inte alltid sportintresserade utan är mer tekniknördar som älskar att programmera och att ta tekniken till hjälp för att få in så många parametrar som möjligt. Det gör att oddsen är mer korrekta och rättvisa för spelarna, men det blir svårare att vinna till riktigt bra odds.

Dagens teknik gör att du kan betta live och få riktigt bra odds


Tekniken för att få fram oddsen bygger på Big Data, vilken lägger grunden för det fortsatta arbetet med att förutspå resultatet i en match. De som arbetar med att sätta oddsen tar in så mycket information de kan och omvandlar det genom olika matematiska formler till ett odds som du kan spela på.

Processen att få fram odds är så snabba och effektiva idag att du till och med kan betta live medan spelet pågår. Att hänga med live och att vara med och betta allt eftersom matchen pågår ökar spänningen dramatiskt. Det kan också vara din chans som spelare att få bättre odds, då oddsen kan variera starkt under matchens gång. Det beror på hur bollfördelningen ser ut, vilket lag som leder, laguppställningar och mycket, mycket mer.

Tack vare livestreaming kan du titta på matchen live och se hur den utvecklar sig och försöka förutse vad tränarens och lagets nästa drag blir. Blir det en matchvändare som inte går att förutspå och som tar hem storvinsten till dig?

Vänd dig till en bettingsajt som erbjuder livebetting och livestreaming för att få den mest tekniskt avancerade upplevelsen av en match som går att få idag.Annons
Annons
Liknande
Senaste
Rymden
Sport
Människan
Byggnadsverk
Byggnadsverk
Jorden